Dirk (Stock planner)

Na het behalen van zijn wo-master in 2013 is Daan zijn carrière gestart in de Supply Chain. Sinds die tijd heeft Daan verschillende functies vervuld waaronder die van Productieplanner en Supply Chain Coördinator. Momenteel is Daan werkzaam bij een productieorganisatie waar hij in 2018 gestart is als Stock Planner. In die rol was hij onder andere verantwoordelijk voor het beheren van de voorraad en het opstellen van de forecast. Daarnaast heeft Daan de implementatie van een nieuwe ERP module verzorgd, waarvoor hij tevens als key user naderhand verantwoordelijk bleef. Daan is binnen de organisatie doorgegroeid naar de rol van Coördinator Supply Chain. Een verantwoordelijke en complexe rol waarbij hij fungeert als eerste aanspreekpunt bij escalaties en projecten en waarbij hij het totale supply chain proces, van aanvraag tot uitlevering dient te monitoren en te optimaliseren. Daarnaast heeft Daan een destijds nog niet ingevoerde   S & OP opgezet en zit deze meetings bovendien ook voor. De functie van Coördinator Supply Chain vraagt veel op het gebied van stakeholdermanagement, zowel extern als intern. Het afgelopen jaar is Daan bovendien een traject gestart om in de nabije toekomst ook een leidinggevende rol te gaan vervullen. Hoewel hij nu al veel aansturende taken op zich neemt zou hij dit graag verder uitbreiden. Wegens vele veranderingen in de bedrijfsvoering, welke niet overeenkomen met zijn eigen visie, heeft Daan besloten om deze uitdaging elders aan te gaan. Om die reden is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de supply chain als leidinggevende of wederom een coördinerende rol waar hij in de toekomst door kan groeien naar leidinggevende.

Daan is een echte puzzelaar. Hij houdt er van om problemen op te lossen en is altijd op zoek naar verbetermogelijkheden. Zijn cijfermatig inzicht maakt bovendien die dat hij zijn bevindingen het liefst onderbouwt met cijfers en analyses. Wanneer Daan vertelt over zijn werk, is te merken dat hij het meest enthousiast wordt van het samen met zijn team oplossen van problemen en de gestelde doelen te behalen. Zijn sociale karakter is daar hoogstwaarschijnlijk een belangrijke factor in. Daan werkt het liefst in teamverband en hecht veel waarde aan een prettige werksfeer.

Daan heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 4 dagen per week, 32 tot 36 uur. Zijn salarisindicatie is € 4.600,- op basis van 38 uur. 

Werkzaamheden

  • Monitoren van totale supply chain proces;
  • Belangrijkste aanspreekpunt voor escalaties en projecten binnen de totale supply chain en bijbehorende planning;
  • Optimaliseren van de opgestelde productieplanningen;
  • Opzetten en voorzitten van S & OP;
  • Begeleiden van introductie nieuw planningsplatform;
  • Onderhouden van contact met klanten over afstemming orders;
  • veelvuldig schakelen met interne afdelingen.

Functie

Stock planner

Leeftijd

34

Woonplaats

Uden

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Navision, Slim4, SAP, JD Edwards, Every Angle, MS Office (Excel, Word en Outlook)